2 Globetrotters

Reser med barn

Äntligen framme i Miami

23 november 2008
Magnus

Oj, det blev en ganska lång resa. Vilja var väldigt enkel att ha med, får man nog trots allt säga, med tanke på vilka långa flygningar och långa väntetider vi hade. Nu har vi i alla fall sovit nästan en hel natt på Beacon Hotel, mitt i smeten på Ocean Drive vid Miami Beach och man känner sig hyfsat återställd.

Om du vet någon annan som skulle ha glädje av den här artikeln så får du gärna dela den. Klicka på Facebook, Twitter eller Pinterest här bredvid!

Läs även


Kommentarer

Faster Emma
23 november 2008 18:33

Oh, redan bilder, hurra. 🙂

Nina
23 november 2008 18:33

Vad världsvan hon ser ut på bilderna. Och vad lite kläder ni har på er. Här är det snö och minus. Vi har byltat på oss allt vi har ungefär och så varit på julmarknad på tivoli. Ska ni träffa Orlando? I så fall får ni hälsa! Kram