2 Globetrotters

Reser med barn

Barnen

5 april 2012
Magnus

Hittills fungerar det över förväntan att resa med barnen. De är glada för det mesta och det är så mysigt att få vara hela familjen dygnet runt. Signe pratar mer och mer. Vilja håller Signe nöjd i baksätet. Men Signe är en riktig smitare. Imorse knuffade hon undan mig och sprang i väg i full fart i korridoren.

Om du vet någon annan som skulle ha glädje av den här artikeln så får du gärna dela den. Klicka på Facebook, Twitter eller Pinterest här bredvid!

Kommentarer

Nina
5 april 2012 21:22

Vad kul att det funkar så bra! Mysigt det låter. Vi vill också ha en massa glass hela tiden men eftersom det ska bli snöstorm här i morgon så passar det kanske mindre bra… Jag skickade förresten vidare till mail till min tekniska support. Hoppas det var ok!