2 Globetrotters

Reser med barn

Sista dagen i Singapore

6 februari 2004
Magnus

Godmorgon! Har ar det eftermiddag och vi ska strax bege oss ut till flygplatsen for att aka vidare till Melbourne. Det blir en flygresa pa sju timmar. Vi kommer fram tre pa natten Singapore tid men sex, Melbourne tid, det blir alltsa inte mycket somn inatt, men det gar nog bra iallafall!

Magnus forsokte uppdatera lite bilder forut men det var nagot strul, hoppas det bara var nagot tillfalligt..Idag har vi tagit ytterligare en tur till Mustafas i Little India. Vi kopte lite mer idag. Jag kopte en armbandsklocka, en miniraknare, en t-shirt, en keps och en massa sma burkar med te. Hoppas bara att vi far ta in te och var mask i tra som vi kopt, de ar visst lite kinkiga med sadant i Australien, radda for att fa in smakryp och bakterier. Vi hade en orolig natt inatt eftersom vi glomt att reconfirma vara flygbiljetter, men det visade sig att Quantas ar ett bra flygbolag, man far folja med iallafall =) Idag har jag kanns mig lite yr, beror nog pa saltbrist gissar vi och trycker i oss en massa salt. Dags att aterga till packningen! Vi hors! //Linda


Kommentarer

Emma
6 februari 2004 09:35

Åh, te från Singapore! 🙂

Magnus & Linda
7 februari 2004 09:35

JA! Och vi lyckades fa tillstand att ta in det i NZ! Sa du ska fa smaka nar vi kommer hem!

Marie
6 februari 2004 10:22

Hej
Jag hann få upp några bilder innan det blev något strul. Kul att se!
Linda, jag sköter mitt jobb och håller dig uppdaterad. Det är riktigt kul.
Jag har hittat en klänning nu och i helgen är det kläder till Jimmy som gäller.
Ha det fortsatt skönt på resan.
Kramar Marie

Magnus & Linda
7 februari 2004 10:22

Hej!! Vi ska forsoka fa upp lite fler bilder idag! Skont att hora att det finns nagot som ar vart att komma hem till for mig sedan =) Nu blir jag nyfiken, vad blev det for klanning?

Emma Ax
6 februari 2004 15:37

Hej hej!!! Låter som att ni har det ganska bra!!! Nu är det äntligen fredag em och skolan är slut. HÄRLIGT!!! Hoppas att ni får en trevlig helg!
Kramar

Magnus & Linda
7 februari 2004 15:37

Hej! Ja vi har det mycket bra! Hur har du det hemma i Sverige? Snart lov va? Kram

Lisa
6 februari 2004 17:11

Hejsan! Hoppas att ni har kul. Måste säga att jag är lite avundssjuk…nya zeeland…åh..
men men, oskarshamn är inte heller så dumt 🙂 *kram*

Magnus & Linda
7 februari 2004 17:11

Nej O-hamn ar oxo helt okej, men jag skulle inte vilja byta nu iallafall =) Nu ar vi iallafall antligen framme pa NZ!

www.jarnehag.com
6 februari 2004 22:39

Kuuul att följa er!!! Ha det superbra!

Kram Linda

Magnus & Linda
7 februari 2004 22:39

Tackar, vi har det faktiskt ganska superbra =)

Martin
7 februari 2004 21:45

Hej globetrotters

Hur har ni det? Här i Kalmar är det finfint väder. Ni har det säkert mycket bättre. Vill berätta att idag sände http://www.olearys.se en härlig match där vi tog ledningen lätt med 3-0 i halvtid och sedan gjorde Everton 3 byte i halvtid. Dem gick upp till 3-3 men i 87 minuten avgjorde Ruud på nick. Det var en rysare utan like.

Ha det så bra.

Hälsningar från solkusten
Martin

Magnus & Linda
8 februari 2004 21:45

Hej Martin, skoj att du hör av dig och intressant att du rapporterar från Engelska ligan. För den utomstående som läser detta kan jag informera om att “vi” i Martins meddelande syftar på Manchester United.

Anna på da Capitex
7 februari 2004 21:50

Holá! 😉 (Det kanske inte är den rätta hälsningsfrasen där ni befinner er just nu…) Jag (Anna-panna) är på besök hos Per (Sthlm-Pelle) och festar till det inför kvällens bravader, vad det nu blir. Kanske att vi blir nerskjutna på stureplan eller nåt… 😉
Vi har varit på jakt efter er länk hit ikväll för vi hade den självklart inte hemma privat. Men det var ju roligt att hitta hit ikväll, en kväll som denna. (Vi förstår att ni tänker att vi är onyktra, och ja… det är vi… 😉 ) Hoppas att ni har en fortsatt trevlig resa!!! Per tipsar om: Om ni åker till QuensTown: Ta en dagsutflykt med en fyrhjulad motorcykel!!!
Kramar från Anna o Per!!!!!!!!!!!

Magnus & Linda
8 februari 2004 21:50

Hett tips från Sthlm-Pelle där, ska ha det i åtanke om vi kommer till Queenstown. (Just nu är vi i Auckland).
Hoppas inte bakfyllan är alltför tung idag eller att ni blev nerskjutna på Stureplan. =)