2 Globetrotters

Reser med barn

Ofrivillig dag i Rotorua

11 februari 2004
Magnus

Idag har vi stannat en extra dag i Rotorua, det passar inte alls in i vart tighta tidschema men det beror pa att jag inte matt sa bra. Har haft ont i magen i tva dagar nu sa Magnus har fatt roa sig pa egen hand medan jag har legat i sangen och last bocker. Han har till exempel besokt Govenment Gardens och kollat pa kallor som rok ur marken. Imorgon ska vi forhoppningsvis ta oss vidare till Napier, en stad pa ostkusten. /Linda


Kommentarer

Johnny
11 februari 2004 16:45

Hej, och krya på dig Linda. Det är ju synd att bli liggande just nu när ni är på plats. Men det låter ju som du snart är på fötter igen, fast det ju alltid trevligt att läsa någon intressant bok. Krya-på-dig-hälsningar från Linghem.

Magnus & Linda
12 februari 2004 16:45

Hej och tack for omtanken! Jag kanner mig betydligt battre idag sa jag hoppas att det var nagot snabbt overgaende! Jag kopte fyra nya bocker att lasa bara ifall att =)