2 Globetrotters

Reser med barn

Hanoi

10 november 2004
Magnus

Jag tankte beratta lite mer om vad vi hade for oss i Halong bay. Vi lamnade Hanoi vid halv nio pa morgonen, med en liten buss med en grupp pa 16 personer. Bussen var valdigt fin for att vara har. Efter 3.5 timme kom vi fram till Halong. Dar gick vi pa en liten bat, for att klattra over den till en annan bat som vi fick hoppa ner pa. Den baten tog oss ut till den stora baten vi skulle aka med. Allt pa baten var i tra och det ar den nast storsta ute i Halong. Nar vi kom ombord fick vi var hytt, minst lika fin som hotellet vi bor pa. Personalen var helt fantastisk och det kandes verkligen lyxigt att fa vara dar. Innan tyckte vi att de 70 dollar det kostade var dyrt men efterat skams man nastan over allt perfekt som ingick. Maten var bland det godaste jag atit i hela mitt liv. Och vi hamnade med ett amerikanskt par som brukade saga att de var kanadensare for att de skamdes sa for att vara fran USA med Bush och allt. De var verkligen imponerade over att Sverige inte varit i krig pa 200 ar och kunde inte tanka sig hur det skulle vara att leva i ett land som inte var “mad at anybody”. Det ar kul att man traffar folk av olika nationaliteter hela tiden, igar nar vi var och at traffade vi en japan som varit i Stockholm pa 60-talet. Han var ocksa imponerad over var sociala valfard. Idag bokade vi in en 6-dagars utflykt upp i bergen med privat jeep och forare. Vi aker imorgon bitti, ska bli spannande att se de norra delarna, ska vara mycket vackert har vi hort!


Kommentarer

/Johnny
10 november 2004 21:10

Fantastiska bilder från James Bond miljön. Mannen med den gyllene pistolen gick faktiskt på TV i lördags. Det ser otroligt inbjudande ut, rena lyxkryssningen. Hälsningar Johnny o Gittan

Magnus & Linda
11 november 2004 21:10

Japp, det var ganska lyxigt men du har fel Bondfilm. Mannen med den gyllene pistolen har scener från Thailand tror jag. Däremot tror jag nån Bondfilm med Brosnan är inspelad i Halong Bay.

Mia
11 november 2004 09:11

Åh, vilka härliga bilder! Jag längtar bort från kylan. Väntar spänt på fler bilder och information.

Kram Mia

Magnus & Linda
12 november 2004 09:11

Bilder kommer nog att droja det ar svart att ladda upp eftersom Internet ar valdigt segt har men nu har du i allafall ett nytt dagboksinlagg att lasa! Kram

Syster Emma
11 november 2004 11:53

Det ser jättemysigt ut!