2 Globetrotters

Reser med barn

Ubud

1 juli 2005
Magnus

Vi lämnade Damai igår och det var sorgligt. Alla har verkligen varit så gulliga där och allt blev så perfekt. Vi bor nu i Ubud, en stad i Balis inland. Imorgon har vi bokat en chaufför som ska köra oss till ett utsiktsställe vid en vulkan och sedan tillbaka söderut ner till Sanur. På söndag ska vi besöka ett barnhem i Singaraja. Det visade sig att det barnhem vi först tänkt besöka redan har fått en del internationell hjalp så vi valde ett annat istället. Vi har fått kontakt med en balinesisk kvinna som ska följa med och tolka. Tack for alla grattisrop. Till allas lycka kom fotografen och lämnade bilderna och dvd-filmen idag så nu ska ni få se några bilder. Vi fick ett helt album med de bästa bilderna så ni kommer få se alla när vi kommer hem.


Kommentarer

Mia
1 juli 2005 09:15

Vad kul att ni är nöjda med allting! Jag visste väl att allt skulle bli bra. Här går jag och vaggar i värmen och bara väntar känns det som…på era bilder alltså;) Diego hälsar och gratulerar så mycket.

Tessan
1 juli 2005 22:12

Hej på er!
Jag har bara hunnit kolla på lite bilder och det verkar som ni hade en lyckad dag. Jättestort grattis. Jag ser fram emot att läsa hela dagboken när vi får datorn inkopplad.

Ha en fortsatt bra resa/Många kramar Tessan!

Syster Emma
3 juli 2005 12:47

Gud vad fint!! Jag gillade bild nr 2 bäst. Igår hade vi möhippa för Anna, det blev lyckat. Och nu har jag börjat min semester!