2 Globetrotters

Reser med barn

Kuala Lumpur

7 juli 2005
Magnus

Idag har vi mest slappat. Bokat lite biljetter och lamnat in tvatt och sadant som maste fixas ibland. I Malaysia ar manniskor man moter inte alls lika trevliga som pa andra stallen i asien. Jag kommer ihag att jag tankte pa det forra gangen ocksa nar vi kom fran Vietnam och Kambodja till KL. Ingen tilltalar mig, alla vander sig till Magnus, precis som om jag inte finns. Jag antar att det ar deras kultur men fortfarande obehagligt nar man ar van vid ett sa jamstallt land som Sverige. Idag sa de bara till Magnus nar vi skulle ata “enjoy your meal, sir”. Trots att jag ocksa precis fick min mat. Jaja, det blir nog annu varre pa ostkusten. Idag har vi antligen lyckats fa tag pa hotellet vi vill bo pa och bokade 7 natter dar. Ska forsoka lagga upp lite fler bilder nu. Hopppas ni har det bra i varmen!


Kommentarer

Syster Emma
9 juli 2005 22:38

Tjoho! Jodå, ni är i KL samtidigt som Charlotte o Erold! De hade, samma datum som ni (5/7) också lagt upp en bild på de där tvillingtornen. :)) Idag har vi varit på torpet en heldag med Marcus föräldrar. Det är typ 30 grader här ska ni veta.

Magnus & Linda
10 juli 2005 22:38

Ja, hoga byggnader ar alltid spannande! Hoppas varmen haller i sig tills vi kommer hem!

pappa Ahl
10 juli 2005 20:44

Hej
Efter vad jag kan utläsa så trivs ni bra därnere, som jag tänkte mig långt söder om ekvatorn, men ni är ju faktiskt på norra halvklotet nu. Jag hoppas ni får sköna snorklingsdagar framöver. Kom ihåg att T-shirt och mössa är begåvade med härligt höga solskyddsfaktorer. Vad jag har hört så blir man ganska solbränd när man ligger och snorklar även om man har Tshirt på sig. Man borde nog ha långbyxor också. Faktum är att ni nog skulle blivt riktigt solbrända även om ni varit här hemma i sverige också. Bakom oss har vi en helg med strålande sol och värmebölja och framför oss väntar en ny vecka med idel sol enligt SMHI. Hoppas ni får några härliga bekymmerslösa slappardagar på ostkusten, många hälsningar från mamma o pappa.

Magnus & Linda
11 juli 2005 20:44

Hejsan, vi snorklar med t-shirt pa vilket funkar fint, mossa packade jag konstigt nog inte ner i packningen.Ha det sa bra hemma i varmen, ses snart.