2 Globetrotters

Reser med barn

Banjul

11 februari 2006
Magnus

Nu har vi snart varit ett dygn i Gambia. Charter som det ar sa blev det gratis transfer fran flygplatsen med dansk reseledare som holl lada. Vi bor pa hotell nara kusten dar alla turisthotell ligger samlade. Just nu har vi tagit en taxi till huvudstaden Banjul som inte ligger sa langt bort. Precis som pa turisttillhallen i sydostasien ar forsaljare har valdigt tjatiga. Skillnaden ar dock att dom ar extremt efterhangsna och ska folja efter en hur langt som helst och bara snacka, formodligen med forhoppning om att man i slutandan ska kopa nagat av dom. Jobbigt! Vadret var forhallandevis svalt imorse, vilket var ganska skont, men nu fram pa eftermiddagen borjar det bli riktigt varmt. Hoppas ni har det bra dar hemma i snoblasket =)


Kommentarer

Syster Emma
12 februari 2006 12:54

Hej! Det låter trevligt med semester och värme. Här det det bara snöskottning och jobb som gäller för tillfället. Ser fram emot lite Afrikabilder!

Emma Ax
12 februari 2006 21:30

Hej! Nu har jag loggat in i F.C Linda, bara för att upptäcka att min grupp 5 saknades. Kan det vara ett omen?! 🙂 Ha det så gott i solen! Kram