2 Globetrotters

Reser med barn

Kotu

22 februari 2006
Magnus

Igår kom vi tillbaka efter vår två dagar långa tripp knappt 40 mil in i Gambia. Vi åkte i en öppen fyrhjulsdriven bil tillsammans med fyra danskar, vår Gamianske guide samt en Gambiansk chaufför. Dom håller faktiskt på att asfaltera stora delar av vägen vi åkte på men än är dom inte klara så det blev mest skumpiga och dammiga grus/sandvägar vilket resulterade i att vi efter en dags åkande var skitigare än vi någonsin varit tidigare. Nu var det givietvis värt det då vi fick se och uppleva så mycket och träffa så många olika människor. Vi har åkt lite båt på Gambiafloden och sett flodhästar, häftig upplevelse vill jag lova. Vi besökte dessutom en liten by. Tänk er en typisk afrikansk by ute på stäppen med små lerhyddor och halmtak, getter, kycklingar och åsnor som springer omkring – så var det!


Kommentarer

Mia
23 februari 2006 11:50

Hej! Vad mycket ni har hunnit med på er resa. Kul att människorna verkar så vänliga. Här hemma är det supertrist väder. Längtar efter våren… ghjjhgg=meddelande från Nico:) Ni får kryptera det själva.
Vår flytt ska vara klar första helgen i mars. Vi ses snart ! Mia, Diego och Nico

Syster Emma
24 februari 2006 12:07

Nu är ni snart på hemväg… Vore kul om vi sågs i helgen, kanske med lite tvångsvisning av bilder? Idag är det strålande väder här; kallt och solsken.