2 Globetrotters

Reser med barn

Kalmar

7 november 2006
Magnus

Resans första inlägg! Bestämde oss ganska impulsivt för att boka den här resan. Vi skulle egentligen inte åka någonstans just nu men så är det ju svårt att låta bli när man märker att det finns biljetter kvar och lite pengar på kontot och dessutom några veckors ledighet. Känns konstigt att vi inte behöver vaccinera oss den här gången, vi ska alltså till ett mycket civiliserat land! Vi har bokat hotell i Grand Canyon, bara några hundra meter från ravinen. Vi har också bokat ett hotell mitt på “the strip” i Las Vegas i tre nätter. Nu väntar vi bara på att höstterminen ska ta slut så vi kan ge oss av!

Läs även


Kommentarer

Syster Emma
29 november 2006 10:30

Först i boken skriver token. 🙂 Oj, så upphottat det var här med världskarta, koder för att posta inlägg etc. Bardzo dobrze som vi halvpolacker säger. 😉 Mycket bra alltså.

Emma Ax
6 december 2006 18:19

Mycket fin hemsida!!