2 Globetrotters

Reser med barn

San Francisco

29 december 2006
Magnus

Idag har vi varit i The Mission och Castro. Tva statsdelar har i SF. I Castro var det mysigt att bara promenera omkring. Varannan man man moter haller en annan man i handen. Lite ovanligt forstas.

Det har varit riktigt fint vader idag och vi satt till och med och solade en liten stund medan vi at varsin glass. Linda ar forkyld och vi har ont i fotterna av allt promenerande men som ni marker sa har vi det annars bara bra.

Läs även


Kommentarer

Lisa
29 december 2006 17:32

hej! vad mysigt det låter. glass och sol…själv har jag varit i kalmar o shoppat idag. kallt o ruggigt, förkylning även här. hoppas ni har det riktigt bra. kram Lisa

Johnny o Gittan
30 december 2006 19:36

Nu skall ni snart åka vidare så vi väntar ivrigt på lite bilder från Fishermans Wharf t.ex, eller varför inte en vy över Alcatraz från spårvagnen.

Magnus & Linda
31 december 2006 19:36

Vi skulle garna lagga upp bilder men internetstallena ar fa och de vi har hittat tillater inte att man kopplar in kameran. Men sa fort vi hittar det sa kommer det laggas upp bilder, var sa sakra.

Magnus o de tre tjejerna
30 december 2006 22:11

Hej Linda o Magnus!

hoppas ni har det bra därborta! Här har ju snön kommit till slut, och i vilka mängder! 90-100 cm bara de senaste dygnen, det blev vinter till slut. Ser fram emot att frysa imorgon natt i när vi skjuter raketer, kommer säkert att vara 10-15 minusgrader….

…. NOT! Regnar gör det här, får hoppas vi får fyr på stubinen imorgonkväll pga. allt det blöta.

Hoppas ni får tillfälle att kasta upp en bild också. Vi Kanske skickar ett SMS från 2007 när vi är där eftersom vi kommer dit lite tidigare än er.

Ha det så bra och ett GOTT NYTT ÅR önskar vi fyra från Rälsvägen i L-holm!

Syster Yster
31 december 2006 01:41

Nu får ni ta och skriva lite igen! Själv ska jag krypa till kojs för imorrn (idag) är det mycket som ska ordnas inför nyårspartajet i Smurfhuset. Vi har vår vanliga framförhållning vilket innebär att jag under dagen ska kompletteringsshoppa champagneglas, soppskålar, mat, groggvirke etc. 🙂 Gonatt!