2 Globetrotters

Reser med barn

Cruising

2 december 2008
Magnus

Här kommer några rader från ett soligt Barbados. Det har inte varit lätt att hitta internet sedan kryssningen började. Men vi har det bra alla tre. Idag på förmiddagen har vi tillbringat tre timmar på en härlig strand och vi har badat alla tre i höga vågor. Båten ar bra. Precis som man kunde ana så är majoriteten pensionärer över sjuttio ar. Men vi trivs bra och Vilja får så otroligt mycket uppmärksamhet överallt. Vi har besökt St Kitts och St Lucia redan också. Dar hade vi förbokat rundturer med två lokala killar och det var intressant att få se de öarna som man bara hört talas om via flaggspelet tidigare. Tyvärr kan vi inte ladda in några bilder nu men vi hoppas kunna bjuda på det senare. Nu ska vi bege oss till centrala Bridgetown och imorgon är det Martinique som gäller. Tack for alla inlägg i gästboken, det ar kul att läsa!


Kommentarer

Farmor
2 december 2008 17:52

Härligt att höra från er och att ni mår bra alla tre. Ser fram emot bilder.

EAX
2 december 2008 21:36

Hej!
Skönt att höra att ni har det bra. Här hemma är allt som vanligt. Försöker att bygga upp lite julstämning sakta men säkert med hyacinter och amaryllisar. Bara ett par veckor kvar till jullovet! Vendela kan säga Vilja nu, det är vi säkra på 🙂
Kramar från Andy, Vendela och Emma