2 Globetrotters

Reser med barn

Häftig fotoaffär

29 juni 2009
Magnus

Nu sitter vi och internetar på New Yorks huvudbibliotek. Vi har precis ätit lunch och innan dess var jag (Magnus) och handlade ett nytt objektiv till kameran (lyckligtvis har vi en bra kompaktkamera också så kameralösa har vi inte varit). Jäklar vilken stor fotoaffär jag var i. Det som inte finns inom kamera och foto i den affären existerar förmodligen inte i hela universum. Jag fick gå till en servicedisk (av 62) och berätta vad jag behövde, killen knappade lite på sin dator och sen kom objektivet farande i en låda på ett rullband. Sen fick jag gå ner en våning med ett kvitto och betala och så kom objektivet farande på ett nytt rullband. Spännande!

Oj vilken bra utsikt vi har från vårt hotellrum förresten. 38:e våningen bor vi på alldeles bredvid FN-högkvarteret. Det är häftigt att stå och skåda ut över Manhattan på kvällen.

Läs även