2 Globetrotters

Reser med barn

Turistfällorna avcheckade

1 juli 2009
Magnus

Sen sist har vi “betat av” ett par turistfällor. I förrgår åkte vi upp i Empire State Building och igår åkte vi båt ut till frihetsgudinnan och Ellis Island. Det är väldigt mycket turister som vill göra samma sak men det går förvånansvärt snabbt och effektivt trots långa köer.

Vilja roas hittills mest av att åka rulltrappor, hiss och titta på bussar. Alltså ingen som hon inte skulle kunna göra hemma. Nu ska vi dock promenera till Centeral Park så kan det lilla yrvädret få springa fritt ett tag, det kan nog bli skoj.

Läs även


Kommentarer

Faster Emma
2 juli 2009 13:30

Då vill vi se bilder på det lilla yrvädret i Central Park. 🙂

Nina o Staffan
3 juli 2009 23:19

Kul att ni har det fint! Här ska sommaren ta semester i 7 dagar enligt tidningarna så ni väljer rätt tidpunkt att vara iväg på. Fast hittills har Gotland varit shysst och vi har sett Vilja filmen några gånger när vi längtat extra mycket! Kram