2 Globetrotters

Reser med barn

I Alabama

11 april 2012
Magnus

Idag rullade vi över delstatsgränsen Georgia/Alabama till tonerna av Sweet home Alabama. Viktigt med rätt musik vid rätt tillfälle för att sätta stämningen när men gör en roadtrip! Vi kör en ny bil nu också, fortfarande en Ford Escape, men vi bytte den på ett Aviskontor i Atlanta för det hade dykt upp ett meddelande i bilen om att det var dags att byta motorolja.

Här i Alabama bor vi i en liten stad som heter Eufaula! En stad med härlig sydstatscharm som uppfyllt våra förväntningar på vad vi hoppats se och uppleva i Alabama.

Vi har precis nu ätit middag på Eufaulas topprankade restaurang! Signe tryckte hål på sin plastmugg och hällde ut vatten över sig själv och golvet men det har vi överseende med. Barnen skötte sig jättebra och har faktiskt gjort det under hela resan! Det är en fröjd att resa med dom och vara tillsammans hela familjen!

Läs även


Kommentarer

Lejla Crnkic
11 april 2012 04:46

Kul att höra att det funkar bra att bila med barnen och att de också gillar det. Kan tänka mig att det är roligt att få så mycket tid tillsammans.
Jag är lite nyfiken på hur man uttalar namnet på den staden där ni befinner er nu.

Magnus
11 april 2012 05:14

Det har vi ocksa funderat pa men jag tror vi har rett ut det nu. Typ sahar: [you-fall-ah].

Faster Emma
11 april 2012 09:34

Det både låter och ser väldigt härligt ut! Håller med om att musik är a och o när man ska bygga rätt stämning – jag minns när vi satt i bilen på väg upp till Arlanda förra året och spelade New York, New York. 🙂 Blir sjukt sugen på USA när jag ser era bilder. Längtar efter Vilja och Signe också. Skönt att höra att allt går så bra!

Lisa
11 april 2012 11:40

Åh vilka härliga bilder! Det ser så somrigt ut! Skönt att det går så bra med barnen. Saknar mina älsklingstjejer!

Kram moster Lisa

Linda
13 april 2012 04:46

Åh, Alabääma. Jag längtar redan tillbaka.