2 Globetrotters

Reser med barn

Läkarbesök

17 april 2012
Magnus

I lördags var vi med Signe hos en läkare och idag var vi där igen på återbesök. Idag hade hon dessutom åkt på någon magsjuka med feber så hon kräktes ner väntrummet. Det är inte kul när barnen blir sjuka utomlands. Som förälder blir man oroligare eftersom man inte riktigt vet var man ska vända sig eller vilka mediciner man ska köpa.

Nu har det löst sig bra. Vi fick namnet på en barnläkare från hotellets reception och med gps i bilen var det heller inga problem att hitta dit. Det som däremot inte riktigt är som hemma är priset. Hemma går ju barn gratis till läkaren. Här har vi sammanlagt betalat 700 $ för två läkarbesök och en provtagning. Det är ungefär 5000 kr. Det är det såklart värt, men vi hoppas att vi kan få ut det mesta på försäkringen när vi kommer hem.

Storasyster läser Bamse hos läkaren. Det är inte alltid så kul att behöva vänta för att lillasyster är sjuk.


Kommentarer

Lejla Crnkic
17 april 2012 16:27

Stackars lilla Signe. Hoppas att hon blir bättre snart. En stor kram till henne.

Marie
17 april 2012 20:55

Jag har inte riktigt fattat varför ni var hos läkaren först. Har jag missat nåt? Skönt att det ändå verkar funka med att hitta läkare m.m. Hoppas hon blir bättre. Pengarna är ju nödvändiga att lägga ut såklart, men visst vore det skönt att få tillbaka lite från försäkring sen.

Lisa
28 april 2012 09:20

Hon ser så vuxen ut med ena benet upplagt sådär 🙂