2 Globetrotters

Reser med barn

Vidare norrut längs kusten

23 april 2012
Magnus

Nu har vi på tre dagar varit i Savannah (Georgia), Charleston (South Carolina) och så Wilmington (North Carolina) där vi nu befinner oss. Tidsschemat kan ju låta lite tajt och att vi dessutom har behövt åka till läkarmottagningar och sjukhus med Signe har ju inte gjort det bättre. Nu har den biten ordnat sig och Signe mår toppen vilket ar väldigt skönt. Hon smiter och thrashar hotellrum igen precis som vanligt.

I Savannah sov vi två nätter och hann promenera och se en del av den vackra staden. Utanför Charleston besökte vi Boone Hall, ett gammalt plantage där man hade slavar. Här i Wilmington har vi i princip bara ätit middag men vi hann med en sväng med bilen genom stadskärnan och så stannade vi till vid en stor stridsbåt (numera museum) som användes flitigt i Stilla havet under andra världskriget.

I morgon tar vi bilen vidare norrut i North Carolina och kommer åka färja ut till “Outer banks” där vi sen bilar vidare längs en smal landremsa utanför Atlantkusten. Något svalare väder nu så imorgon blir det nog t o m långbyxor.


Kommentarer

Lejla Crnkic
23 april 2012 08:02

Skönt att Signe nu mår bättre.
Underbara bilder!

Emma
23 april 2012 13:33

Härligt att Signe fått tillbaka energin och återtagit sin hobby. 🙂 Många fina bilder också.

Nina
23 april 2012 21:32

Fina bilder! Härligt att ni verkar ha det bra!

Johnny
23 april 2012 23:12

Det är sådana här bilder man vinner fototävlingar med antar jag, mycket fint!