2 Globetrotters

Reser med barn

Långfredag i New Orleans

29 mars 2013
Magnus

Igår var ingen strålande dag. Vi gjorde misstaget att strunta i att ta med oss vagnen när vi tog spårvagnen till French Quarter. Så efter en stund hade vi två gnälliga barn som ville bli burna hela tiden. Signe låg raklång på trottoaren och skrek mer än en gång. När vi kom tillbaka till hotellet var alla frusna och trötta.

Idag har varit en desto bättre dag. Vi tog det lugnt på morgonen och åt frukost i sängen. Sedan tog vi spårvagnen åt andra hållet och tog med barnens vagn. Idag har vi promenerat på magazine street. En riktigt mysig gata och man vill stanna och äta eller dricka hela tiden. Hittills har vi ätit glass, druckit mojito, ätit po-boys och ätit mera glass. Solen skiner och det är riktigt härligt.


Kommentarer

Nina
31 mars 2013 19:04

Men hallå! Långfredagen ska ju inte vara någon rolig dag så det var väl bara rätt på det då!