2 Globetrotters

Reser med barn

Cincinnati och Kentucky

23 juni 2016
Magnus

Från Michigan City uppe vid Lake Michigan bilade vi ner genom Indiana till dagens mål som var Cincinnati i Ohio. När rutten planerades tillkom detta delmål först för att vi skulle kunna checka av Ohio i listan över besökta delstater men det visade sig när man läste på lite att Cincinnati är en stad väl värd ett besök. Jag kan intyga att så är fallet. När vi promenerade på kvällen efter att ha “gjort stan” gav barnen och vi Cincinnati det samlade betyget 8 av 10.

 

Idag bor vi i en liten mysig stad som heter Bardstown i Kentucky. Det man associerar med Kentucky (rätta mig någon om jag har fel) är hästar, bourbon och bluegrass (kanske Kentucky Fried Chicken också). Många hästar har vi sett när vi bilat på vackra småvägar kantade av hästhagar med vita staket. Vi besökte också Four Roses där vi gick på en guidad rundtur i deras destilleri.

Läs även


Kommentarer

Nina
26 juni 2016 20:40

Åh, så härligt det ser ut! Vi följer med spänning bloggen och gillar att den är igång igen=)