2 Globetrotters

Reser med barn

Första dagarna i Orlando

28 juni 2018
Linda

Nu är vi äntligen iväg på sommarens roadtrip! Den här sommaren kommer vi bila i Florida 3 veckor. Vi har försökt att göra resan så barnanpassad som möjligt och låtit barnen vara med och planera vad vi ska göra och se. De första fem dagarna har vi spenderat i Orlando. Vi bodde först på ett motell med fin pool som barnen badade i varje morgon. Nu har vi istället tagit in på ett hotell som ligger precis vid Universalparkerna. Det var länge sedan vi bodde på ett så dyrt hotell men det känns skönt att prova på det ibland och det finns många fördelar att bo på hotellen här när man besöker temaparkerna. Det kommer många inlägg i bloggen framöver som hjälp om du planerar en egen Floridaresa. Vi har skrivit om parkerna och kostnader kring det och hur vi har tänkt kring vad vi lagt pengar på.

Vår rutt den här resan ser ut ungefär så här:

  • Orlando (Universal Studios)
  • St Petersburg
  • Fort Meyers och Sanibel island
  • Everglades
  • Florida Keys (4 juli kommer vi vara längst ut på Key West)
  • Fort Lauderdale med Sawgrass Mills mall och sköldpaddeutflykt
  • Miami, South beach
  • Orlando

Följ oss gärna på Facebook, Instagram eller Bloglovin så du inte missar några framtida inlägg!

Läs även