2 Globetrotters

Reser med barn

På Sydöns ostkust

22 februari 2004
Magnus

Nu befinner vi oss i Dunedin, en hyfsat stor stad pa ostkusten. Vi har just kommit hit och ska bara passera igenom ata lite lunch och kolla pa varldens brantaste gata. Iallafall enligt Guiness rekordbok. Inatt sov vi i en liten ort som heter Kaka Point, pa ett backpackerstalle som hade tre rum. Mycket mysigt, vart rum hade tidigare varit en veranda och hade nog inte isolerats sedan den byggts om till rum for vi fros hela natten i vara sovsackar. Men underbar utsikt hade man, huset lag pa en kulle over havet sa det var det forsta man sag nar man slog upp ogonen. Det bodde aven ett par fran Tjeckien dar, de hade varit ute och rest ett ar och rest igenom Europa ner och genom en massa forna sovjetstater, verkar coolt men kanske inget for oss =) Idag ska vi vidare upp till en ort som heter Twizel som ligger mitt i landet, darifran ska vi forsoka se Mt Cook pa nagot vis. Tack for alla gastboksinlagg det ar spannande att se vad ni har for er darhemma!


Kommentarer

Gittan
22 februari 2004 19:21

Hej på er! Efter tre dagar i torpet utan tillgång till dator är det spännande att läsa om ert äventyr. Har haft soliga dagar med dagsmeja, men nätterna kalla, 5-10 minusgrader.
Kram från mamma

Magnus & Linda
23 februari 2004 19:21

Kul att få höra från er också, ser inte fram emot att komma hem till dom temperatuerna…