2 Globetrotters

Reser med barn

Kalmar

4 oktober 2004
Magnus

Då var resan bokad och betald. Visumansökningarna till Vietnam är ifyllda och ska postas imorgon. De första sprutorna tog vi förra veckan. Vi var optimistiska innan och trodde att det kanske skulle räcka med att fylla på med Havrix men det visade sig att vi ska ta 8 sprutor var! Fyra har vi redan tagit och övriga ska vi ta vid två tillfällen till innan resan. Nu hoppas vi bara på att fågelinfluensan håller sig lugn i Sydostasien och att flygplatsarbetarna nöjer sig med sina löner så vi kan komma iväg!

Läs även


Kommentarer

Emma
13 oktober 2004 20:00

Jag är först!

loan
25 oktober 2004 12:40

Hej Magnus och Linda jag hetter Loan och är en äkta antik vietnamesiska. trevlig att ni vill resa dit här är telefon numer till min brordotter som hetter Giang0912061982
hon prata engelska ta kontakta med henne om ni vill ha lite privat guidenin
g jag skulle be er gå till affär vid HANGKIEM sjön ( den sjön med ett lusthus i vanett) där i närhett brukar alla turist bo. på första våning titta i alla guld butikar om ni hitta smycket som Pappa hade fotat köp 2 annars inget jag betala 60 USAdollar för pris i affär ganska fast men är i VN dong ni be dem räkna om till USADollar ( kursen få ni på TV nyheter eller banken ) avrunda nedåt lite gå bra. Ha trevlig på resan Loan

Håkan
4 november 2004 09:13

Vill bara säga hur avundssjuk jag är på denna resan. Resplanen ser helt enkelt suverän ut!

Johanna
4 november 2004 16:01

hej globetrotters!
Jag vill också jag vill också jag vill också, men jag hoppas verkligen att ni kommer få en helt underbar resa! KRAM johanna

Emma ax
4 november 2004 16:36

Jaha, då står jag här på Friskis och skulle absoluuut inte vilja byta med er… SUERTE!!!

Linda
5 november 2004 10:53

Hej vilken fin sida, hit kommer jag såklart tillbaka!