2 Globetrotters

Reser med barn

Inför resan

15 oktober 2008
Linda

Nu börjar det närma sig. Men det känns som att det inte behöver vara dags riktigt ännu. Vi har tusen saker att hinna med innan resan. Men nu har vi iallafall bokat hotell i New York och Miami. Det var svårare än vi trodde att hitta hotell i NY i december så det blir mycket dyrare än vi hade önskat men det fick bli så. Man vill ju bo bra när man reser med Vilja första gången. Vi har bokat tid för vaccination också, den här gången är det bara Vilja som behöver vaccinera sig eftersom vi har ganska många vaccin sedan tidigare resor. Vi har även skaffat ett pass till henne. Så gulligt blev det! Häromdagen anlände våra kryssningsdokument i en fin liten blå väska. Då känner man att det faktiskt är på riktigt. Nu hoppas vi bara att dollarn sjunker lite innan vi åker.


Kommentarer

Nina
16 november 2008 22:08

Så ni ska ut och resa igen. Vad underbart det låter, helt fantastiskt. Och vad mycket spännande saker ni kommer få uppleva. Och vilka härliga människor ni kommer lära känna. Och tänk att solen kommer skina och dollarn kommer sjunka och vad ofantligt lyckliga ni kommer vara hela tiden.