2 Globetrotters

Reser med barn

Mississippi

1 april 2013
Magnus

Nu är vi i Natchez, Mississippi. När vi kom hit idag ösregnade det men efter några timmar blev det fint igen. Vi bor i ett guesthouse 50 meter från floden och det bästa är att vi har balkong med utsikt över floden och en saloon under så vi kan ta med oss drinkar upp till balkongen. Mysigt!

Det finns dock några nackdelar med rummet också. Till exempel att det är inpyrt av rök, heltäckningsmatta i det gemensamma badrummet och att det bara finns en säng till oss alla fyra, som dessutom är smalare än vår dubbelsäng hemma.


Kommentarer

Marie
1 april 2013 09:50

Hej!!
Nu har jag hittat hit. Bilderna är ju så fina så man blir vansinnigt avundsjuk. Här var det snöväder hela påskafton. Jag lovade att hälsa till Linda från Nasreen om vi pratade. Det verkar som att er resa är värd varenda krona!

Marie
1 april 2013 09:54

Ha, ha. Nice med heltäckningsmatta i gemensamt badrum. Har ni badtofflorna på er??

Linda
1 april 2013 14:55

Japp jag har sandaler på mig hela tiden!

Edvard
2 april 2013 09:48

Titta! Sinne Ijja atten. Bajja bajja Sinne! (Titta, Signe Vilja vatten. Bada! Bada Signe)