2 Globetrotters

Reser med barn

Stockholm

17 juni 2005
Magnus

Då är vi på G igen! Första flygresan till Arlanda gick bra, vi fick frukost och innan vi hunnit svälja skulle vi landa. Snabbt och smidigt. På Arlanda är det väl inte så superspännande, mycket mer folk än det brukar vara, är väl många som ska iväg på charter så här på sommarlovet. Vi har växlat lite pengar och ska väl ta en tonfisksallad. Kanske ska kolla lite på nätet efter hotell i Bangkok, vi har inte förbokat något den här gången så det blir en ny erfarenhet. Vi hörs snart igen!

Om du vet någon annan som skulle ha glädje av den här artikeln så får du gärna dela den. Klicka på Facebook, Twitter eller Pinterest här bredvid!

Kommentarer

Ulrica
18 juni 2005 13:24

Ha en underbar resa! Kommer med spänning att följa er här 🙂

Magnus & Linda
19 juni 2005 13:24

Tack, vi gor vart basta =)